+31 (0) 562 44 20 56

Vragen? Bel ons!

+31 (0) 562 44 20 56

 

Whatsapp

+31 (0) 6 13 85 21 48

Plan jouw reis naar Terschelling

 

Het vertrekpunt naar Terschelling is in Harlingen-Haven. Dit is met het openbaar vervoer goed te bereiken.  Vanaf station Harlingen is het 5 min. lopen naar de veerboot.

Parkeren in Harlingen

 

In Harlingen zijn diverse parkeergelegenheden, overdekt en niet overdekt. Door middel van de verkeersborden wordt u de weg gewezen.  Een aantal hebben een pendelbus, die aansluiten op de tijden van de veerdienst. De parkeerterreinen zijn ca. 10 minuten lopen naar de haven. Het is verstandig om in drukke perioden (vakantie/evenementen) te reserveren.

 

 

Rederij Doeksen

 

De bootovertocht wordt geëxploiteerd door rederij Doeksen. Op hun website vindt u de dienstregeling, de prijzen en kunt u de overtocht boeken. Ook hier geldt,  in drukke perioden (vakantie/evenementen) is het verstandig om u overtocht te boeken. 

 

Rederij Doeksen

 

Aankomst op Terschelling

 

Wanneer u na een ontspannen overtocht aankomt in de haven van Terschelling, zijn er een aantal mogelijkheden om onze kant op te komen.

 

  • Er zijn diverse fietsverhuur bedrijven waar u een fiets kan huren. Zij regelen direct uw bagagevervoer op de dag van aankomst- en vertrek.
  • Er rijden bussen op de tijden van de boot.  De bus stopt vlak bij onze camping.
  • Wanneer u aankomt staan er ook diverse taxi’s klaar.

 

Handige informatie

WEEKEND 21 juni tot 24 juni, vier persoons chalet, wegkant, € 300,00, incl. bedlinnen, excl. toeristenbelasting en administratiekosten

 

WEEKEND 28 juni tot 1 juli vier persoons chalet,  € 300,00, incl.. bedlinnen, excl. toeristenbelasting, administratiekosten

 

MIDWEEK 1 JULI TOT 5 JULI, vier persoons chalet, € 325,00 incl. bedlinnen,  excl. toeristenbelasting, administratiekosten

 

 

Bel, mail of app ons voor meer informatie