+31 (0) 562 44 20 56

Vragen? Bel ons!

+31 (0) 562 44 20 56

 

Whatsapp

+31 (0) 6 13 85 21 48

Gezellige gezinscamping

Camping Wulp

 

Onze camping is de oudste camping van Terschelling.  In ca. 1910 kochten Dirk Wulp en Sieke Koning een klein boerderijtje met één paard en een paar koeien.  Vlak na de Tweede Wereldoorlog kwamen de eerste gasten vragen of ze misschien konden blijven overnachten. Ze sliepen op de hooizolder op strozakken. Langzamerhand ging men over tot het kamperen en werd het veld waar de koeien grazen een kampeerveldje.

 

Na Siemen en Alie Wulp, daarna Hans en Ina Hotter zijn wij (Hans en Yvette) de vierde generatie die onze gasten met veel plezier mogen ontvangen. Het grote kampeerveld is inmiddels een gezellig veld geworden met chalets, maar kamperen behoort nog steeds tot de mogelijkheden.

Ligging

 

Onze camping is centraal gelegen tussen de beide grote dorpen West en Midsland. Beide liggen op 2,5 km afstand van onze camping. Gelegen aan de Hoofdweg is het een ideale uitvalsbasis om op pad te gaan.  Er staan diverse bushalten (vlak bij de camping), er bevindt zich een pizzeria en een midgetgolfbaan. De polder en de dijk zijn op loopafstand te bereiken.

 

Aan de achterkant van onze camping lopen diverse wandel- en fietspaden. Al fietsend bent u zo bij het meertje Van Hee of het Noordzeestrand (3 km). Bunkermuseum Terschelling is ook op loopafstand te bereiken.

Bereikbaarheid
 

Na een ontspannen overtocht komt u aan in de haven van Terschelling. Er zijn dan een aantal mogelijkheden om onze kant op te komen;

 

  • Er zijn diverse fietsverhuur bedrijven waar u een fiets kan huren. Zij regelen direct uw bagagevervoer op de dag van aankomst- en vertrek.
  • Er rijden bussen op de tijden van de boot.  De bus stopt vlak bij onze camping.
    Wanneer u aankomt staan er ook diverse taxi’s klaar.
     

Wanneer het vervoer geregeld is, volgt u de borden Midsland. U komt dan vanzelf op de Hoofdweg.  Camping Wulp is de derde camping aan de linkerkant. 

Handige informatie

 

WEEKEND 12 tot 15 juli vier persoons chalet, € 300,00, incl. bedlinnen, excl. toeristenbelasting en administratiekosten

 

WEEK 12 TOT 19 JULI,  huisje Simon, € 450,00, incl. bedlinnen, excl. toeristenbelasting en administratiekosten

 

MIDWEEK 15 TOT 19 JULI vier persoons chalet,  € 300,00, incl.. bedlinnen, excl. toeristenbelasting, administratiekosten

 

WEEK 19 TOT 26 JULI, vier persoons plus chalet (wegkant), € 500,00 incl. bedlinnen,  excl. toeristenbelasting, administratiekosten

 

Wilt u liever op een andere dag aankomen, bel, mail of app ons voor de mogelijkheden